Yö meni pyöriessä. Liikaa ajatuksia päässä. Ahdistusta, pieniä valonpilkahduksia, tajuamisenhetkiä, jotka kuitenkin loppujen lopuksi vaipuvat kaikki sinne samaan sumuun.Miten rakkaus voikin olla näin vaikeaa? Kaksi rikkinäistä kun yrittää yhdessä luoda jotain, niin siinä kolahtelee. Ja kovaa. Kun yritetään mennä eteenpäin sellaista vauhtia, johon ns. normaalit ihmiset usein pystyvät.

Mutta asia, jonka eteen joudun uudelleen ja uudelleen, on oma elämä. Mitä se tarkoittaa? Mitä se on? Mistä sen saa? Minun on PAKKO opetella elämään omaa elämääni vaikka minulla olisikin suhde.Mutta minä haluan suhteelta? Mitä haluan elämältä? Joitakin juttuja on jo selvänä ja osa selviämässä vähitellen.

Ne ratkaisut ja päätökset vaan rasittavat sydäntä. Siksipä kieltäydyn niitä tekemästä tänään. Ja varmasti myös huomenna. Tänään katson Jeeves hoitaa-sarjan ekaa tuotantokautta, sen jälkeen kaverin kanssa leffaan katsomaan 'Musta jää'-leffaa ja ehkäpä yhdelle lasilliselle. Kun vaan jaksaisin tsempata sen verran että en olisi ihan totaalisen itkuista seuraa.