Tässä pizzaa odotellassa (taksin tulo on kestänyt jo 1,5h...), voisikin kai tehdä jonkinlaista yhteenvetoa menneestä vuodesta 2007. Se olikin hurja vuosi- elämässäni kerkesi tapahtumaan sekä hyvää että pahaa. Näinhän se on joka vuosi, mutta tämä vuosi muutti jälleen elämässäni asioita.

Äidin kuolemasta on jo 9kk aikaa ja olen jollain tasolla osannut päästää irti. Paljon lienee kuitenkin kyyneliä vuodattamatta asian tiimoilta ja se tuntuu edelleen välillä epätodelliselta. Paljon auttaa minua tällä hetkellä 'lapsellinen' uskoni siihen, että hänen sielunsa on mennyt eteenpäin ja hän on onnellinen.Toivottavasti pystyn säilyttämään sen tunteen jatkossakin sydämessäni. Parhaan ystäväni isän kuolemasta on puolisen vuotta ja elän omalla tavallani heidän surussaan mukana.

Parisuhteeni koki suuria myllerryksiä vuoden aikana. Sain elämääni pienen tytön, joka on antanut minulle valtavasti uutta perspektiiviä elämään ja hetkessä elämisen riemua. Kiitos siitä kuuluu tottakai Rakkaalleni....(pizza tuli....)

Nyt voi sitten jatkaa kun pizza on syöty, hirvittävästä päänsärystä kärsitty ja nukuttu miltei 12h.

En siis ole itse saanut lasta vaan 'lainassa' on elämässäni 4v aurinkoinen tyttö. Oma perheeni on lisääntynyt vuoden aikana yhdellä kissalla, kun toinen niistä ehti olla jo viime vuoden puolella asustamassa täällä. Parisuhde on siis ollut myrskyisä - tiedän että siinä on aina se taivas ja helvetti. Tuskin tulevakaan vuosi tulee olemaan tyyntä ja seesteistä ;) 

Terapia on sujunut hyvin ja onnekseni sain jatkoa myös tälle uudelle vuodelle. Sitä siis on edessä vielä ainakin vuosi.Pääsen ehkä vihdoinkin toipumisen puolelle masennukseni kanssa ja pystyn jossain vaiheessa vähentämään myös lääkitystäni. Se ei ole kuitenkaan ensisijainen tavoitteeni vaan lähinnä haluan voida hyvin.